Guide mäklare - Tyresö

Mäklarringen Tyresölogo

Företagsnamn:Mäklarringen Tyresö
Gatuadress: Vendelsövägen 79
Postnummer: 13553
Ort: TYRESÖ
Telefon: 08-7122700
Hemsida:Mäklarringen Tyresö


Presentation: Mäklarringen Tyresö

Mäklarringen Tyresö

Vi är till för dig som ställer höga krav på din fastighetsmäklare och vi vänder oss till dig som uppskattar en fastighetsmäklare som bygger sin verksamhet på kunskap och kvalitet i uppdragen.

Kompetens, kvalitet och erfarenhet.

På vårt kontor här i Tyresö/Trollbäcken är några av landets mest anlitade och erfarna fastighetsmäklare verksamma. Sedan drygt 30 år har vi haft förmånen att förmedla såväl villor, lägenheter som fritidshus i Tyresö, på Södertörn och i Stockholms södra skärgård.

För att än mer stärka våra positioner har vi sedan årsskiftet nu också gått samman med Södergården Fastighetsbyrå. Tillsammans bildar vi ett team med en kompetens som är unik i branschen med en gedigen kunskap i allt från marknadsföring, försäljning, juridik, skattefrågor till byggnadsteknik.

Vi åtar oss försäljningar av villor, radhus, bostadsrättslägenheter och fritidshus här i Tyresö och på öarna i södra skärgården från Nämdö i norr till Torö i söder.

Välkommen att kontakta oss på 08 - 712 27 00, vi finns på Vendelsövägen 79 i Trollbäcken/ Södergården, precis bredvid Shells bensinstation.

webbplats Mäklarringen Tyresö