Guide mäklare - Stockholm-Vasastan

Diplomat Fastighetsmäkleri HBlogo

Företagsnamn:Diplomat Fastighetsmäkleri HB
Gatuadress: Lindhagensgatan 102
Postnummer: 112 18
Ort: STOCKHOLM
Telefon:08-203205
Hemsida:Diplomat Fastighetsmäkleri HB


Presentation: Diplomat Fastighetsmäkleri HB

Diplomat Fastighetsmäkleri drivs idag av Erika Mutschler och Lisa Tannfors med ambitionen om att driva en personlig och serviceinriktad mäklarbyrå.

Erika förvärvade firman 2006 och 2013 klev Lisa in som delägare efter några års samarbete. Diplomat inledde ett samarbete med Vendela Lindqvist 2009 och 2014 med Pamela Aguilar. Båda har flera års erfarenhet från de stora kedjorna.Tack vare nöjda kunder och gott rykte har efterfrågan på vår mäklartjänst stadigt ökat vilket har gett oss möjligheten att handplocka duktiga mäklare. Idag kan vi med stolthet säga att Diplomat är en av Stockholms mest rekommenderade mäklare enligt reco.se och Booli.se.

Vår inriktning är förmedling av bostadsrätter, villor och Aquavillor i Stockholm. Vi tar fram en individuell lösning för varje affär utifrån vår erfarenhet, dina önskemål och hemmets förutsättningar.

Diplomat Fastighetsmäkleri förmedlar din bostad med stort och personligt engagemang, kompetens, lyhördhet och kvalitet. Vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder, högsta slutpris, service och tillgänglighet. Din trygghet som kund, före, efter och under affären är självklar och mycket viktigt för oss!

För bästa service jobbar vi utan assistenter och du har all kontakt med din personliga mäklare.

webbplats Diplomat Fastighetsmäkleri HB