Guide mäklare - Stockholm-Vasastan

Björn Willborg - Mäklarcentrum,logo

Företagsnamn: Björn Willborg - Mäklarcentrum,
Gatuadress: Sveavägen 112
Postnummer: 11350
Ort: STOCKHOLM
Telefon: 08-6128800
Hemsida: Björn Willborg - Mäklarcentrum,


Presentation: Björn Willborg - Mäklarcentrum,

VÄLKOMMEN TILL AUKTORISERAD FASTIGHETSMÄKLARE BJÖRN WILLBORG

Det här bör du göra innan du säljer din bostad!

Som erfaren mäklare vet jag att du som säljare vill få ut bästa möjliga pris för din bostad. För att du ska nå det målet bör du göra så här:

1. Fråga vänner, bekanta, arbetskollegor m fl om de har tips på någon bra mäklare som de t ex har fått hjälp av vid en bostadsförsäljning.

2. Gör en egen "scanning" av mäklarmarknaden och se om det är något mäklarföretag, eller någon mäklare, du fastnar för.

3. Välj ut tre - fyra mäklarföretag/mäklare. Ta kontakt med dem och be var och en av dem komma hem till dig i din bostad så att du kan ställa dina frågor och framföra dina önskemål samtidigt som respektive mäklare får möjlighet att titta närmare på din bostad och tala om vad de tror att de kan få ut för den vid en försäljning.

4. Be dem komma in med ett skriftligt förslag på hur försäljningen ska gå till med uppgifter om utgångspris, tidpunkt för visningar, avtalstidens längd, mäklarens provision o s v. Stirra dig inte blind på provisionen. Försök i stället att se till slutresultatet: Det bästa ekonomiska nettot.

5. Be respektive mäklare om referenser till kunder som de redan hjälpt vid en eller flera bostadsförsäljningar. Ring referenskunderna och hör efter vad de tyckte om respektive mäklares arbete.

6. Välj ut den mäklare som du får störst förtroende för och som du tror kan hjälpa dig att göra bästa möjliga affär utifrån dina önskemål!

Det är utan tvekan värt att lägga ner lite tid på det här förarbetet inför försäljningen av din bostad. Det är ju en av de största och viktigaste affärerna du gör i ditt liv!

webbplats  Björn Willborg - Mäklarcentrum,