Guide mäklare - Stockholm-Söderort

Svensk Fastighetsförmedling Årstalogo Svensk Fastighetsförmedling Årsta

Företagsnamn:Svensk Fastighetsförmedling Årsta
Gatuadress: Hjälmarsvägen 31
Postnummer: 120 53
Ort: ÅRSTA
Telefon: 08-556 712 00
Hemsida:Svensk Fastighetsförmedling Årsta


Presentation: Svensk Fastighetsförmedling Årsta

Mäklare med koll på läget i Årsta

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Årsta? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Årsta är idag totalt sex mäklare och två mäklarassistenter. Vår bobutik på Hjälmarsvägen 31 Öppnades 2006 och idag är vi Årstas klart mest anlitade mäklarfirma. Vi kan Årsta!

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Eftersom vi finns på så många platser i landet (ca 230 butiker) känner vi till våra områden i detalj. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Möt våra mäklare!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina bobutik på Hjälmarsvägen 31, mitt emot Årsta skola. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

webbplats Svensk Fastighetsförmedling Årsta