Guide mäklare - Stockholm-Söderort

Lindroos Bostadsmäklare ABlogo

Företagsnamn:Lindroos Bostadsmäklare AB
Gatuadress: Lågskärsvägen 10
Postnummer: 121 55
Ort: JOHANNESHOV
Telefon:08-4298330
Hemsida:Lindroos Bostadsmäklare AB


Presentation: Lindroos Bostadsmäklare AB

En liten lokal mäklare med stort hjärta

Stor behöver inte betyda bättre. Om vi gör en jämförelse med till exempel ett bageri så finns det ju inget som säger att en plastinbakad limpa på stormarknaden skulle vara bättre än ett färskt bröd bakat av en lokal bagare. Tvärt om. Samma sak kan faktiskt gälla mäklartjänster, det vet vi av egen erfarenhet. För precis som den lilla bagaren lägger engagemang, skicklighet och kärlek i sitt bröd så kan den lilla lokala mäklaren göra samma sak i sitt arbete. Ja, till och med tvingas till det om han ska vara framgångsrik. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss. Slå en signal, skicka ett mail eller titta in på vårt (lilla och enda) kontor här i Kärrtorps centrum. Välkommen!

För din trygghet

Vi är ansvarsförsäkrade och ledamöter i Mäklarsamfundet och Fastighetsmäklarförbundet. Din bostad får vårt helhjärtade engagemang. Detta kommer att ge dig en smidig och problemfri affär samt de bästa förutsättningarna för ett högt slutpris.

Bankkontakter

Våra goda bankkontakter med Handelsbanken och Nordea ger dina spekulanter snabba och korrekta besked om bostadslån för att de ska kunna köpa din bostad. Än en gång: Välkommen till oss med din viktigaste affär

webbplats Lindroos Bostadsmäklare AB