Guide mäklare - Stockholm-Kungsholmen

Mäklarhuset Essingen & Fredhälllogo Mäklarhuset Essingen & Fredhäll

Företagsnamn:Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
Gatuadress: Primusgatan 73
Postnummer: 112 67
Ort: STOCKHOLM
Telefon:08-13 30 00
Hemsida:Mäklarhuset Essingen & Fredhäll


Presentation: Mäklarhuset Essingen & Fredhäll

Din mäklare i Essingen Fredhäll

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Essingen & Fredhäll

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra fastighetsmäklare kan Lilla Essingen, Stora Essingen & Fredhäll!

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare på Essingen och Fredhäll idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

webbplats Mäklarhuset Essingen & Fredhäll