Guide mäklare - Solna

Notar Solnalogo

Företagsnamn:Notar Solna
Gatuadress: Råsundavägen 118
Postnummer: 16950
Ort: Solna
Telefon: 08-4703350
Hemsida:Notar Solna


Presentation: Notar Solna

Din mäklare i Solna, Råsunda, Gamla Filmstaden & Näckrosen

Solna är förmodligen Stockholms mest attraktiva närförort. Vi som arbetar som mäklare i Solna vet precis varför du ska välja att bo just här! Vi är mäklare med flera års erfarenhet och Notar är den marknadsledande fastighetsmäklaren i Solna/ Råsunda idag!

Solna som stadsdel växer och här planeras tusentals nya bostäder de kommande åren. Notar växer som mäklare i området och vi är idag fem fastighetsmäklare och en mäklarassistent på vårt kontor. Vår målsättning är nöjda och återkommande kunder och givetvis att sälja till högsta möjliga slutpris!

Vi vet hur just Din bostad skall säljas till rekordpris. Stor kunskap om Solna och fenomenal marknadsföring tillsammans med ett engagemang och driv som är svårt att hitta någon annan stans skapar vi de bästa förutsättningar vid Din försäljning. Ingen annan mäklare kan mäta sig med vår omfattande och unika marknadsföring. Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och det innebär högsta möjliga slutpris vid en försäljning. Dessutom är det givetvis helt kostnadsfritt att anlita oss om du i slutändan väljer att inte sälja.

Allt börjar med att en av våra duktiga fastighetsmäklare värderar Din bostad kostnadsfritt. Bjud hem oss för ett förutsättningslöst möte så ska vi bevisa att vi är Solnas bästa mäklare. Vi utför kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar för att omförhandla Dina lån hos banken och anlitas även för upprättande av köpehandlingar.

När du ska sälja din bostadsrätt eller ditt hus ska du kontakta Notar Solna för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar. Du är varmt välkommen att ringa oss på 08-4703350 eller besöka vårt mäklarkontor på Råsundavägen 118.

Med vänliga hälsningar

Elin, Pasha, Olof, Ulrika, Michaela och Jessica.

webbplats Notar Solna