Guide mäklare - Solna

Fastighetsbyrån Solnalogo Fastighetsbyrån Solna

Företagsnamn:Fastighetsbyrån Solna
Gatuadress: Solna torg 13
Postnummer: 17145
Ort: SOLNA
Telefon:08-445 16 40
Hemsida:Fastighetsbyrån Solna


Presentation: Fastighetsbyrån Solna

Fastighetsbyrån

Solna

Solna är en av Sveriges snabbast växande kommuner, med närhet till många härliga grönområden samt storstadens puls. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud.

På våra trevliga kontor i Solna, Sundbyberg och Frösunda arbetar fjorton mäklare och tre mäklarassistenter. Vi känner mycket väl till vårt område, som innefattas av hela Solna och Sundbyberg. Under de år som vi varit verksamma här har vi hjälpt många att finna sina nya hem samtidigt som vi har varit delaktiga vid försäljningen av den tidigare bostaden. Alla på kontoret genomsyras av en glädje till jobbet, ett högt engagemang för kunden och en ödmjukhet inför just dina önskemål. Vi har ett banknärasamarbete, de rätta verktygen och den kunskap och mångåriga erfarenhet som krävs för att kunna uppnå ett lyckat resultat.

Vill du på ett tryggt sätt förverkliga din boendedröm? Kanske få en kostnadsfri värdering och vid försäljning få bra betalt för din nuvarande bostad? Välkommen in på något av våra välbelägna kontor på Swedbank i Sundbyberg på Stationsgatan 2, på Swedbank i Frösunda på Telegrafgatan 8A och på Swedbank i Solna Centrum. Ring oss redan idag så står vi gärna till tjänst!

webbplats Fastighetsbyrån Solna