Guide mäklare - Södertälje

ERA®Din Mäklare Södertäljelogo ERA®Din Mäklare Södertälje

Företagsnamn:ERA®Din Mäklare Södertälje
Gatuadress: Nygatan 18
Postnummer: 15123
Ort: SÖDERTÄLJE
Telefon: 08-55039100
Hemsida:ERA®Din Mäklare Södertälje


Presentation: ERA®Din Mäklare Södertälje

Välkommen till ERA®Din Mäklare Södertälje

ERA Din Mäklare har över 30 års gedigen erfarenhet av fastighetsförmedling, vilket borgar för en trygg affär. Förmåga att kunna förhandla, presentera och representera är det väsentliga för oss i alla våra kontakter.

Vi har registrerade fastighetsmäklare, mäklare med erfarenhet och utbildning inom juridik och ingenjörsutbildning.

Dessutom är vi anslutna till den internationella mäklarorganisationen ERA. Det internationella samarbetet ger oss tillgång till ett unikt marknadsföringsinstrument och ständig kunskapsutveckling. I kombination med mångårig lokalkännedom och gedigen kunskap i regelverket kring bostadsaffärer är det ett svårslaget koncept.

Vår affärsidé går ut på att skapa mervärde för både säljare och köpare men framför allt att ge förutsättningar för en trygg och säker affär. Vi ger dig personlig service enligt dina önskemål, med varierande upplägg och den marknadsföring som passar bäst för just din försäljning. Vårt starka engagemang och hårda arbete ger det resultat våra kunder förväntar sig.

Välkommen till oss.

VI HJÄLPER DIG ATT SÄLJA DIN BOSTAD

ERA ligger i topp när det gäller kundnöjdhet och är även den mäklaren som får mest rekommendationer från sina kunder (enligt SKI 2013). Så det finns en stor chans att även du blir nöjd om du anlitar oss!

Varför inte börja med att låta oss värdera ditt nuvarande boende?

webbplats ERA®Din Mäklare Södertälje