Guide mäklare - Nacka

Husfokus i Nacka Mäklarbyrålogo

Företagsnamn:Husfokus i Nacka Mäklarbyrå
Gatuadress: Tornstigen 3
Postnummer: 13244
Ort: SALTSJÖ-BOO
Telefon: 08-55660666
Hemsida:Husfokus i Nacka Mäklarbyrå


Presentation: Husfokus i Nacka Mäklarbyrå

Fastighetsförmedling och juridik

Husfokus mäklarbyrå startade år 2000 och har alltsedan dess förmedlat hus, bostadsrätter, fritidshus och tomter. I första hand arbetar vi i Nacka och Värmdö men under de senaste åren har arbetsområdet utökats till hela söderort. Husfokus tillhandahåller även juristtjänster.

Husfokus erbjuder fastighetsförmedling med stort engagemang, hög servicenivå och bred kompetens. Varje uppdrag är personligt mellan säljare och mäklare. Säljaren anlitar en mäklare och inte en mäklarbyrå. Husfokus är en mindre byrå och därför blir kontakterna direkta och personliga. Husfokus hjälper dig att genomföra din kanske livs viktigaste affär till en behaglig och problemfri upplevelse. Husfokus erbjuder fri värdering och rådgivning.

Husfokus engagemang upphör inte i samband med avslutad affär. Genom Husfokus får du även hjälp med din reavinstberäkning och andra frågeställningar som kan uppkomma långt efter avslutad affär.

Husfokus Mäklarbyrå är ansluten till Fastighetsmäklarförbundet (FMF). Genom FMF får Husfokus löpande information om vad som händer på fastighetsmarknaden. Husfokus har genom FMF tillgång till experter inom fastighets- och skattejuridik.

webbplats Husfokus i Nacka Mäklarbyrå