Guide mäklare - Nacka

ERA Mäklargruppen Nacka/Värmdölogo ERA Mäklargruppen Nacka/Värmdö

Företagsnamn:ERA Mäklargruppen Nacka/Värmdö
Gatuadress: Vinterbrinksvägen 9 A
Postnummer: 13332
Ort: Saltsjöbaden
Telefon: 08-7177000
Hemsida:ERA Mäklargruppen Nacka/Värmdö


Presentation: ERA Mäklargruppen Nacka/Värmdö

Välkommen till ERA®Mäklargruppen Nacka Värmdö

Tillsammans har vi mångårig erfarenhet från fastighetsmäklar-, bank-, bygg- och kommunikations-branschen. Att byta bostad kräver en hel del både vad gäller tid och energi och är ofta känslomässigt omtumlande. Därför är det viktigt att kommunikationen mellan alla parter är klar och tydlig och att en ömsesidig förståelse främjas, så att försäljningsprocessen blir så smidig som möjligt. Med ett brett kontaktnät av banker, jurister, besiktningsmän, hantverkare, home-stylister, städ och flyttfirmor kommer vi att verka för att Din bostadsaffär blir en stor framgång.

Vi är en mäklarfirma som har stor lokalkännedom om vårt närområde. Vi sätter Dig som kund i fokus och ser till att Du får den service och uppmärksamhet som överträffar Dina förväntningar. Vi har öga för det som behövs för att Du både som säljare och köpare ska få ut det bästa av en bostadsaffär.

Välkommen att bli en nöjd kund Du också!

VI HJÄLPER DIG ATT SÄLJA DIN BOSTAD

ERA ligger i topp när det gäller kundnöjdhet och är även den mäklaren som får mest rekommendationer från sina kunder (enligt SKI). Så det finns en stor chans att även du blir nöjd om du anlitar oss!

Varför inte börja med att låta oss värdera ditt nuvarande boende?

webbplats ERA Mäklargruppen Nacka/Värmdö