Guide mäklare - Järfälla

SkandiaMäklarna Järfällalogo SkandiaMäklarna Järfälla

Företagsnamn:SkandiaMäklarna Järfälla
Gatuadress: Allmogevägen 11
Postnummer: 17725
Ort: JÄRFÄLLA
Telefon: 08-58011500
Hemsida:SkandiaMäklarna Järfälla


Presentation: SkandiaMäklarna Järfälla

Din fastighetsmäklare i Järfälla

Har du funderingar kring ditt boende?

Vi känner till den lokala marknaden mycket bra och vet vad vårt trevliga område kan erbjuda då vi har varit verksamma här under många år. Som kund hos oss står du alltid i centrum och vår höga kvalitet ligger framför allt i den personliga servicen och starka engagemanget, samtidigt som vi har det stora företagets muskler och resurser.

2012 var ett spännande år, både på marknaden och för oss. Vi gjorde över 30 % fler försäljningar än 2011 och ökade snabbast av alla mäklare i Järfälla kommun, vi har nu siktet inställt på att bli störst. Hur vi skall nå dit är att fortsätta med samma arbete som vi gör idag, dvs. att alltid erbjuda den bästa mäklartjänsten samt de bästa och mest professionella fastighetsmäklarna som hela tiden kämpar för att samtliga våra kunder är så nöjda att de rekommenderar oss vidare.

Vill du veta mer om vad din bostad är värd gör vi en kostnadsfri värdering, även om du inte skall sälja just nu. Du är naturligtvis alltid välkommen att besöka oss på vårt trevliga kontor.

Hjärtligt välkommen!

SkandiaMäklarna i Järfälla

webbplats SkandiaMäklarna Järfälla