Guide mäklare - Danderyd

Mäklarringen Danderydlogo

Företagsnamn:Mäklarringen Danderyd
Gatuadress: Ropstensslingan 11
Postnummer: 115 42
Ort: Stockholm
Telefon:08-703 25 10
Hemsida:Mäklarringen Danderyd


Presentation: Mäklarringen Danderyd

Danderyd

Vill du köpa eller sälja en bostad i Danderyd? Då har du kommit rätt. Våra mäklare har arbetat i området i över 10 år. Vi har en lång erfarenhet, bred fackkunskap och framför allt en mycket god lokalkännedom. Vi jobbar mycket med personligt ansvar för att både säljare och köpare skall rekommendera oss vidare.

Vill du köpa en bostad hjälper vi dig gärna med bankkontakter, försäkrings- bolag, jurister, besiktningsmän, flyttfirmor och städbolag mm. Tack vare vårt utvecklade kontaktnät kan vi också svara på frågor som rör dagis, skolor och kommunikationer.

Vill du sälja en bostad erbjuder vi ett heltäckande koncept. Från fri värdering av bostaden till annonsering och rådgivning vid budgivning och försäljning. Vi hjälper dig även med byggråd för eventuell framtida försäljningsvärden då det kan behövas.

Mäklarringen Danderyd är ett fristående mäklarkontor inom Mäklarringen. Vi ställer höga krav på våra mäklare när det gäller kundkontakter, kompetens

och etik. Alla har en gedigen mäklarutbildning och vi är självklart både Auktoriserade, registrerade och ansvarsförsäkrade.

webbplats Mäklarringen Danderyd