Mäklare i Stockholm.se

Guide mäklare - Stockholm-Vasastan Mäklarhuset Stockholm Vasastan Östra

Mäklarhuset Stockholm Vasastan Östra


logo Mäklarhuset Stockholm Vasastan Östra

Företag:Mäklarhuset Stockholm Vasastan Östra
Adress: Odengatan 38
  113 51
  STOCKHOLM
Telefon:08-612 38 00
Hemsida:Mäklarhuset Stockholm Vasastan Östra


Presentation: Mäklarhuset Stockholm Vasastan Östra

Din mäklare i Stockholm Vasastan Östra

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Östra Vasastan

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

webbplats Mäklarhuset Stockholm Vasastan ÖstraVill du annonsera här?
Kontakta oss