Mäklare i Stockholm.se

Guide mäklare - Stockholm-Östermalm BOsthlm

BOsthlm


logo

Företag:BOsthlm
Adress: Swedenborgsgatan 3
  118 48
  Stockholm
Telefon:08 410 205 01
Hemsida:BOsthlm


Presentation: BOsthlm

Det är som det ofta är med företag av alla de slag. Vissa satsar på volym, andra på kvalitet. På BOsthlm försöker vi inte bli störst, utan i stället satsar vi på att vara bäst. Vi tror att det lönar sig i längden, för oss och för våra kunder.

Att sälja sitt hem är ingen dussinaffär direkt, tvärtom är det den kanske största affären de flesta av oss gör. Då är det viktigt att din mäklare är lika engagerad som du är. Hos mäklarna här på BOsthlm är det engagemanget en självklarhet, och det har just att göra med vår storlek. Din affär är ingen dussinaffär för oss heller.

Och det finns fler fördelar med att inte vara störst. En av dem är att vi kan lägga vår fulla energi på att skapa de bästa förutsättningarna för din försäljning. Och energi är något vi har mycket av. Vill du ha längre visningar så ordnar vi det. Vill du ha extra visningar så ordnar vi det också. Vill du ha lägenheten uppmätt, eller hjälp med att göra den snyggare inför visningen? Inga problem!

Det är helt enkelt lättare att vara flexibel och nytänkande när vi redan från början har bestämt oss - Vi säljer hellre en lägenhet på rätt sätt än två på fel sätt. Och vi lägger ner den all den tid, kraft och energi som krävs för att din största affär också ska bli din bästa.

webbplats BOsthlmVill du annonsera här?
Kontakta oss